top of page

De laatste verkoopfase van EuroParcs Brunssummerheide gaat van start!

De verhoogde gevel die de entree er nog meer uit laat springen… Maar vooral de nadruk op de houtlook die overal in het type Village Cottage terugkomt. Deze 4-persoons vakantiewoning grijpt terug naar de traditionele natuurlijke bouwstijl en roept daar het ultieme vakantiegevoel op.

In de zomer kunt u genieten op het fraaie terras met een onbetaalbaar mooi uitzicht op de omringende heuvels, bossen en natuurlijk de Brunssummerheide. Een fraaie omgeving waarvan u overigens ook geniet in de woonkamer, want dit type beschikt over grote raampartijen.

De grote familietafel en de open keuken zetten het familiegevoel pur sang kracht bij. Kracht straalt de cottage ook anderszins uit, want de stenen schoorsteen valt door de houtlook nóg meer op, net als het comfort en de ruimte in de badkamer. Die beschikt naast een douche en wastafel ook ver een toilet. Verder is ook in dit type lodge de toiletruimte separaat van het andere sanitair.

De lodge valt qua aankleding ook anderszins op: de materialen zijn louter van A-merken, van de keuken tot en met de slaapkamer en van de woonkamer tot en met de badkamer. Maar comfort is meer dan alleen kwaliteit in de materiaalkeuze: de inrichting is ruimtelijk en daarmee prettig. Wie hier verblijft vindt zowel rust als inspiratie!

Met prijzen vanaf € 100.000,- incl. grond kunt u al investeren, genieten of beide op dit prachtige park aan de Brunssummerheide.


Meer informatie? Neem direct contact op via de contactpagina.

www.hetrendementhuis.nl/contact

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Welkom bij het Rendementhuis. De bedoeling is dat wij u informeren over nieuwe projecten en mogelijkheden, maar ook over ontwikkelingen op fiscaal gebied en veranderingen die invloed hebben op uw rend

Post: Blog2_Post
bottom of page