top of page

EuroParcs Cadzand

Er worden drie typen vakantiewoningen gerealiseerd die stuk voor stuk naadloos passen in de omgeving van zee, strand, duinen en ongerepte natuur. Het eerste type is de Duinlodge waarvan er zestig gebouwd gaan worden. De houtlook van dit type vakantiewoning verbindt nadrukkelijk met de natuurrijke omgeving en geeft de verblijfsaccommodatie ook een luchtig karakter, passend bij de omgeving. Blikvanger van dit type woning is het grote overdekte terras, daarnaast is de Duinlodge van binnen aangekleed met de hoogwaardige materialen naar de maatstaven van EuroParcs.

Daarnaast worden er twee typen Duinvilla’s gerealiseerd: een achtpersoons- en een tienpersoonsvakantiewoning. In totaal verrijzen er twintig Duinvilla’s die van buiten deels van steen en deels met een houtlook zijn afgewerkt. Daarmee heeft dit type zowel een robuuste als luchtige uitstraling hetgeen aansluit bij de ligging aan zee. Voor beide types geldt dat ze een aansprekende indeling en een mooie afwerking hebben: van de entreehal tot de living en van de luxe badkamers tot de open keuken, deze vakantiewoningen voelen als thuis. En soms zelfs meer dan dat, want buiten een overdekt groot terras bieden de Duinvilla’s nog wat extra’s. Meer slaapruimte en in het geval van de uitvoering voor tien personen ook topcomfort: elk van de vijf slaapkamers heeft en suite een badkamer met toilet!

Dit vakantiepark verschaft u kortom, buiten strand-, zon- en zeeplezier en daarmee het vrijheidsgevoel pur sang, ook vakantieluxe in optima forma!

De kavels zijn per 1 juli te koop. Bent u geïnteresseerd in een vakantiehuis op een A-locatie in Zeeland? Informeer dan naar de beschikbaarheid of vraag een gratis informatiepakket aan.


26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Welkom bij het Rendementhuis. De bedoeling is dat wij u informeren over nieuwe projecten en mogelijkheden, maar ook over ontwikkelingen op fiscaal gebied en veranderingen die invloed hebben op uw rend

Post: Blog2_Post
bottom of page