top of page

Het Rendementhuis presenteert..

Welkom bij het Rendementhuis. De bedoeling is dat wij u informeren over nieuwe projecten en mogelijkheden, maar ook over ontwikkelingen op fiscaal gebied en veranderingen die invloed hebben op uw rendement.

Uiteraard moet de site nog "groeien" en delen wij ervaringen van anderen die de stap naar de recreatiebranche uiteindelijk hebben genomen op ons advies.


Uiteraard belichten we ook zaken waar u in eerste instantie niet aan denkt. Belangrijk is dat u een compleet beeld krijgt van al hetgeen bij een dergelijke investering komt kijken, zodat u een weloverwogen beslissing neemt.


Maar niet alles is in cijfers uit te drukken. Het plezier dat u aan een recreatiewoning beleeft, het genot van een unieke persoonlijke stek waar u zich even terug kunt trekken en de momenten die u deelt met uw familie en vrienden zijn onbetaalbaar.

Het mooie is: alles valt te combineren en dat opent ook weer mogelijkheden voor bijvoorbeeld mensen die in het buitenland zijn gaan wonen, maar toch ook in Nederland voet aan de grond willen houden.


Maak een afspraak voor advies...
31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page